E-COMET ELEKTRISK

E-COMET

DKK 16 995 Priser er inkl. moms og leveringsomk.
  • 30 km/t
  • 45 km/t
  • Garanti 2 år
  • Farve: matsort
  •  
  •  

DANCING IN THE STREET

NYT HIT ER PÅ GADEN

Du mærker straks energien og finder hurtigt rytmen, når du sætter afsted på din E-COMET. “Kickstart” eventuelt turen med Bowie’s og Jagger’s 80’er-hit ”Dancing In The Street”, så er du godt på vej. E-COMET kaster til gengæld ikke meget lyd af sig. Du hører i stedet en dejlig syngende lyd fra friktionen mellem dæk og asfalt. Bedre soundtrack til turen, findes ikke. Ligesom COMET, byder E-COMET på stilfuldt og dynamisk design, og har en kraftig forlygte samt LED-lys i fronten.

BAG OM MOTOCR'S LOOK AND FEEL

EN SCOOTER SKAL IKKE BARE SES, MEN OGSÅ FØLES. DEN MÅ GERNE GIVE ET SUG I MAVEN.

Vi tør godt afsløre, at der kan laves mange kompromisser i produktionen af en scooter. Det er ene og alene et spørgsmål om, hvad producenten prioriterer og kræver. Hos C. Reinhardt prioriterer vi høj kvalitet og sikkerhed. Vi kan garantere, at vi ikke er gået på kompromis med noget som helst. Vi har konstrueret hver eneste MOTOCR-scooter efter vores høje kvalitetskrav og forskrifter gennem snart 100 år. Vi har truffet mange valg og prioriteret mange vigtige detaljer i fremstillingen af MOTOCR, udelukkende for at skabe et køretøj, vi gerne lægger navn til. Derfor ligger der mange tanker og beslutninger bag – til alles fordel. Vi anvender fx kun de bedste komponenter fra kendte og anerkendte leverandører. Vi ved, hvad der kræves for at din scooter skal fungere optimalt i det danske klima – og det skal den. God fornøjelse med din nye MOTOCR-scooter.

Motortype: BOSCH 2000W​
Batteritype: Lithium 60V 20ah
Tænding: elektrisk
Effekt 30 / 45:2,7 HK
Start: elektrisk
Transmission: automatisk/E-motor

Længde * Bredde * Højde (mm): 1780 * 690 * 1100
Sæderhøjde (mm): 755
Akselafstand (mm): 1250
Frihøjde (mm): 100
Vægt (køreklar): 71 KG
Totalvægt / Lastkapacitet: 230 KG / 159KG

Hjul- / Dækstørrelse: 12+10″ // 90/70-12 – 3.50-10
Bremser: Skive Ø155 / trumle
Sidestøtteben: ja
Nøgler: 3 St.
USB strømudtag: nej
Nær- / langt lys: ja
Blink: ja
Bagagebærer: ja
Vindskærm: nej

*RÆKKEVIDEN ER “OP TIL” OG OPGIVET UNDER BEDST MULIGE FORUDSÆTNINGER. VÆR OPMÆRKOSM PÅ AT VÆGT, TERRÆN, DÆKTRYK, TEMPERATUR, VIND SAMT KØRSELSMØNSTER PÅVIRKER RÆKKEVIDEN.

MOTOCR FORHANDLER

Radius: Km
Loading...
Number Of Shops: 0 PRINT

Store Direction

GET DIRECTIONS

LOCATE YOUR GEOPOSITION

Description

Add to cart