COMET 4T EFI

DEN NYE KOMET I BYEN ​

GØR KLAR TIL AT KOMME I KREDSLØB
Hvornår har du sidst været i nærkontakt med en komet? Nu har du chancen for at møde en af scootermarkedets helt store kometer – og komme i kredsløb rundt i byen. Du vil føle dig som en stjerne, tør vi godt garantere. Den kører himmelsk og er en fryd for øjet med sit stilfulde og dynamiske design. Med kraftig forlygte samt LED-lys i fronten, er COMET svær at overse.
 

COMET SP 4T EFI

EN SCOOTER SKAL IKKE BARE SES, MEN OGSÅ FØLES. DEN MÅ GERNE GIVE ET SUG I MAVEN. ​

Du vil føle dig som en stjerne, på din Sports Production (SP) Comet. Om det er det digitale instrument,USB Laderen eller det frække design der vækker begejstringen hos dig ved vi ikke.

LIGERO 4T EFI

ELEGANT RETRO

KLASSISKE LINJER,
MEN ALLIGEVEL HELT SIN EGEN
LIGERO er ordet for et cubansk tobaksblad, der sidder i toppen af tobaksplanten. For os er det samtidig et symbol på gamle traditioner, godt håndværk og easy going. Det er tre nøgleord, der kendetegner LIGERO. Her får du klassisk design, høj kvalitet og komfort.
LIGERO’ens sadelmønster er inspireret af tobaksplantens bladmønster, og den tidløse sort/hvide lakering understreger retro-profilen. En yderst praktisk og charmerende scooter, der vækker begejstring og opsigt. Med andre ord; en ægte MOTOCR-scooter med masser af lækre detaljer.
 

HOT50 EFI

ALL AROUND THE CLOCK

HOT50 – DIN WING-MAN 24/7
Den nye HOT50 bryster sig af en ny stærk 4T-motor, der ikke står i vejen for bakker, modvind og pløre. Med HOT50’ens robuste konstruktion, får du en scooter og wing-man, der nærmest går gennem ild og vand med dig.
 

HOT50 NAKED

HOT AND NAKED!

EKSTRA COOL, MEN STADIG HOT, OG NU NAKED.
Som enhver HOT50, er HOT NAKED konstrueret til at klare det meste. Med samme udstyr som HOT SP er udstyrslisten lang. Men du får mere ved at vælge en HOT NAKED, her får du udover SP’en udstyr, robust digital speedometer, cross styr og mobiltelefonholder så du kan holde styr på din verden mens du kører. HOT NAKED er selvtillid og attitude på to hjul – vores John Player Special tribute.

HOT50 SP EFI

HOT SINCE 1996!

EKSTRA COOL, MEN STADIG HOT
Som enhver HOT50, er HOT50 SP’eren konstrueret til at klare det meste. Du får dog ekstra glæde af SP’eren, hvis du samtidig tænder på tofarvet lakering, sidestøtteben og USB-strømudtag under sadlen. De røde detaljer på bremsekalibre, støddæmper og fælgsiderne løfter SP op i en liga, hvor selvtillid og attitude går hånd i hånd. Du får endvidere en bedre udstyret HOT50, der altid får dig sikkert ud og hjem.
 

E-COMET

DANCING IN THE STREET

NYT HIT ER PÅ GADEN
Du mærker straks energien og finder hurtigt rytmen, når du sætter afsted på din E-COMET. “Kickstart” eventuelt turen med Bowie’s og Jagger’s 80’er-hit ”Dancing In The Street”, så er du godt på vej. E-COMET kaster til gengæld ikke meget lyd af sig. Du hører i stedet en dejlig syngende lyd fra friktionen mellem dæk og asfalt. Bedre soundtrack til turen, findes ikke.
Ligesom COMET, byder E-COMET på stilfuldt og dynamisk design, og har en kraftig forlygte samt LED-lys i fronten.
 

DR.BIG EFI

FULL-SIZE SCOOTER

STØRRE OPLEVELSE, HELE VEJEN
DR. Big er en full-size scooter, der går hele
vejen – stor, stærk og med masser af selvtillid. Den lyser ikke bare op i mørket, takket være de markante forlygter, men lyser i det hele taget op på sin vej. Klædt i matlakerede farver, løser den sin opgave uanset vind, vejr og terræn. Vælg mel-lem moderigtig mat-hvid eller mat-sort.
LED-blink og USB
strømudtaget gør mødet med
DR. BIG til en endnu større
oplevelse.
 

E-LEGANT OG IN

E-LIBRA

EN BÅDE FØRENDE OG STRØMFØRENDE
SCOOTER, DER VISER VEJEN FOR DE
MILJØRIGTIGE TOHJULERE.
De bløde retrolinjer er hentet direkte fra 50’ernes første generation af osende scootere. En generation, der står
i stor kontrast til nutidens retromoderne E-LIBRA, som du kan tanke med miljøvenlig el. Digitalinstrumentering, LED-lygter og USB-strømudtag er standard. I 60’erne var det gået under kategorien raketteknologi.
Den lydløse E-LIBRA er et sublimt køretøj hele vejen igennem. En fantastisk velkørende scooter, du hurtigt forelsker dig i. Book en prøvetur asap. Den er klar på en date, når du er.
 

CITY

TRÆK STIKKET OG NYD TUREN!

Lås op med fjernbetjeningen, sæt varme på eller tænd
for radioen og rul vinduet ned. Tag gerne din bedste ven
med – eller dit barn med på passagersædet.
Intet problem, for CITY er godkendt til to personer.
MOTOCR CITY kører godt, så godt, at du helt sikkert vil
elske turen gennem byen eller ud i det blå.
Besøg din lokale MOTOCR-forhandler og get the
DRIVE i den nye CITY.
 

CARGO PICK UP / VAN

LEVERER VAREN

ENDELIG EN PICK-UP, DER GIVER
BYENS VAREBILER BAGHJUL
Trehjulede transportere er ikke breaking news.
Men, at man kan vælge en smart og praktisk
el-Cargo, enten som Pick-up eller Van, er en stor nyhed. Bogstaveligt talt, for både pickup og van er mere end rummelige. De giver byens varebiler baghjul, når det handler om at forcere bytrafikken, og levere til tiden, hurtigt og lydløst. Begge modeller vinder på moderne instrumentering og masser af komfortudstyr. Moderne chassis og skivebremser på alle hjul giver sikre køreegenskaber. CARGO kan bestilles med en ekstra batteripakke, så rækkeviden (std. 55 km) fordobles til 110 km.
 
Add to cart